Είσαι νέος λάτρης της Μαγειρικής Τέχνης;
Πραγματικά, η Ορολογία Μαγειρικής φαίνεται να είναι για σένα μια μεγάλη σπαζοκεφαλιά.
Γιατί, τι να εννοεί άραγε ο Σεφ, όταν λέει:
- Κάνουμε μπλανσίρ τις καρκάσες, τώρα !
Μην αγχώνεσαι, με λίγη εξάσκηση, να τόση, όση να ρεντουίρεις (μειώνεις) στο φον (ζωμό) σου, και να ντεγκλασάρεις (σβήνεις) τον πόνο σου !
Θες να δεις σε ποιο επίπεδο βρίσκεσαι ;
Ξεκίνα αμέσως με ένα τεστ.
Σε λίγα λεπτά θα ανακαλύψεις το σκόρ σου
1,2,3, 10 ....κάνε κλικ στο παρακάτω ΤΕΣΤ τώρα, για να ανοίξει ο σύνδεσμος
Πραγματικά, η Ορολογία Μαγειρικής φαίνεται να είναι για σένα μια μεγάλη σπαζοκεφαλιά.
Γιατί, τι να εννοεί άραγε ο Σεφ, όταν λέει:
- Κάνουμε μπλανσίρ τις καρκάσες, τώρα !
Μην αγχώνεσαι, με λίγη εξάσκηση, να τόση, όση να ρεντουίρεις (μειώνεις) στο φον (ζωμό) σου, και να ντεγκλασάρεις (σβήνεις) τον πόνο σου !
Θες να δεις σε ποιο επίπεδο βρίσκεσαι ;
Ξεκίνα αμέσως με ένα τεστ.
Σε λίγα λεπτά θα ανακαλύψεις το σκόρ σου
1,2,3, 10 ....κάνε κλικ στο παρακάτω ΤΕΣΤ τώρα, για να ανοίξει ο σύνδεσμος
Αμέσως μετά την υποβολή
θα έχεις την συνολική βαθμολογία που συγκέντρωσες.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ