Μωσαϊκό, εύκολη γλυκιά συνταγή

Υλικά
250 γρ βούτυρο, 200 γρ. ζάχαρη άχνη, 40 γρ κονιακ ( 4 κουταλιές) 50 γρ κακάο, 250 γρ μπισκότα, 100 γρ καρύδια (προαιρετικά)
Εκτέλεση
  • Λιώνεται το βούτυρο,  αποσύρετε από την φωτιά και προσθέτετε την άχνη το κακάο και το κονιάκ και ανακατεύετε καλά.
  • Προσθέτετε τα μπισκότα τριμμένα και τα καρύδια και ανακατεύστε καλά.
  • Αφήνετε λίγο το μείγμα να κρυώσει, και να σταθεροποιηθεί.
  • Το απλώνετε σε αλουμινόχαρτο ή αντικολλητικό χαρτί και το τυλίγετε σε κορμό.
  • Το παγώνετε στην κατάψυξη.
  • Κόβεται μερίδες