Υλικά
250 γρ
βούτυρο, 200 γρ. ζάχαρη άχνη, 40 γρ κονιακ ( 4 κουταλιές) 50 γρ κακάο, 250 γρ
μπισκότα, 100 γρ καρύδια (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Λιώνεται το βούτυρο, αποσύρετε από την φωτιά και προσθέτετε την άχνη το κακάο και το κονιάκ και ανακατεύετε καλά.
- Προσθέτετε τα μπισκότα τριμμένα και τα καρύδια και ανακατεύστε καλά.
- Αφήνετε λίγο το μείγμα να κρυώσει, και να σταθεροποιηθεί.
- Το απλώνετε σε αλουμινόχαρτο ή αντικολλητικό χαρτί και το τυλίγετε σε κορμό.
- Το παγώνετε στην κατάψυξη.
- Κόβεται μερίδες