Λευκή Νύχτα στην Καλαμάτα 2024: Μια Διήμερη Εμπορική και Πολιτιστική Γιορτή

Η Καλαμάτα ετοιμάζεται για την 10η Λευκή Νύχτα, μια γιορτή που έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός, προσελκύοντας πλήθος κόσμου για ψώνια, διασκέδαση και πολιτιστικά δρώμενα. Φέτος, η Λευκή Νύχτα θα είναι ακόμα πιο ξεχωριστή, καθώς θα διαρκέσει για δύο μέρες, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία.



Ημερομηνίες και Ωράρια Λειτουργίας

Η γιορτή ξεκινά την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024, με τα καταστήματα της πόλης να λειτουργούν σύμφωνα με το καθιερωμένο θερινό ωράριο. Το κύριο γεγονός, όμως, θα λάβει χώρα το Σάββατο 31 Αυγούστου 2024, όταν τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 20:00 το βράδυ μέχρι τις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής. Αυτή η εκτεταμένη λειτουργία δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους σε προνομιακές τιμές και να απολαύσουν τις εκπτώσεις και τις προσφορές που θα ισχύουν αποκλειστικά για τη βραδιά.



Πολιτιστικά Δρώμενα και Διασκέδαση

Η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας δεν είναι μόνο μια ευκαιρία για αγορές, αλλά και μια γιορτή γεμάτη διασκέδαση. Καθώς φέτος συμπληρώνεται μια δεκαετία από την έναρξη του θεσμού, η πόλη έχει προγραμματίσει ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, που περιλαμβάνουν ζωντανές μουσικές παραστάσεις, θεατρικές και χορευτικές παρουσιάσεις, καθώς και διάφορες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Η ατμόσφαιρα στην πόλη θα είναι γιορτινή, με τους δρόμους και τις πλατείες γεμάτους κόσμο, φώτα και μουσική. Οι τοπικές επιχειρήσεις θα συμμετέχουν ενεργά, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες αγορών και φιλοξενίας.

Μην το Χάσετε!

Η Λευκή Νύχτα στην Καλαμάτα είναι μια μοναδική ευκαιρία να ζήσετε την πόλη σε ένα διαφορετικό, γιορτινό κλίμα. Είτε είστε ντόπιοι είτε επισκέπτες, αυτή η διήμερη εκδήλωση αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να απολαύσετε την εμπορική και πολιτιστική ζωντάνια της Καλαμάτας. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε τα ψώνια σας, να διασκεδάσετε και να συμμετάσχετε σε μια από τις πιο ξεχωριστές γιορτές της πόλης!

Καλή Λευκή Νύχτα και καλά ψώνια!

Διαμονή στη Μικρά Μαντίνεια

Αν ψάχνετε για ένα ιδανικό μέρος να μείνετε κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας ή για να εξερευνήσετε την ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας, η Μικρά Μαντίνεια είναι η ιδανική επιλογή. Μόλις 7 χιλιόμετρα από το κέντρο της Καλαμάτας, προσφέρει ήρεμη ατμόσφαιρα και μια βραβευμένη παραλία για να χαλαρώσετε.



Σας προτείνουμε να μείνετε στο Jetgreece Holidays House, ένα άνετο διαμέρισμα ακριβώς μπροστά στη θάλασσα. Είναι τέλειο για οικογένειες και παρέες, και προσφέρει όλες τις ανέσεις για μια ξεκούραστη διαμονή. Κλείστε τη διαμονή σας και απολαύστε την όμορφη παραλία της Μικρής Μαντίνειας μετά από μια γεμάτη νύχτα στην Καλαμάτα!