Πρόσκληση στη 13η Γιορτή Λαδιού στη Μικρά Μαντίνεια

 

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στη 13η Γιορτή Λαδιού στη Μικρή Μαντίνεια, που θα γίνει το Σάββατο 20 Ιουλίου στις 9 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

Γιορτή λαδιού Μικρή Μαντίνεια





Η εκδήλωση διοργανώνεται από την τοπική Κοινότητα, τον Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Μ. Μαντίνειας και Αβίας και τον πολιτιστικό σύλλογο "Μαντιναίοι", με τη χορηγία του Δήμου Καλαμάτας.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν:

  • Ο χορευτικός όμιλος "Λεύκιππος".
  • Παραδοσιακή ορχήστρα με τους μουσικούς: Αθανάσιο Καρατζά (κλαρίνο), Ιωάννα Αγγελή (φωνή), Γιώργο Νικολόπουλο (φωνή και έγχορδα), Δημήτρη Σουρέα (κρουστά).

Παραδοσιακά εδέσματα με λάδι θα προσφέρουν οι γυναίκες του πολιτιστικού συλλόγου σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Σας περιμένουμε για μία όμορφη χορευτική και μουσική βραδιά!


Διαμονή στη Μικρά Μαντίνεια

Αν αναζητάτε διαμονή κοντά στο πρώην δημοτικό σχολείο Μικρής Μαντίνειας, το JetGreece - Captain Nick's House είναι η ιδανική επιλογή. Το σπίτι μας, βρίσκεται μόλις 500 μέτρα ή 7 λεπτά με τα πόδια από το Δημοτικό Σχολείο όπου γίνονται διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Το σπίτι βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην βοτσαλώδη, πανέμορφη παραλία Μικρή Μαντίνεια, η οποία διαθέτει καθαρά νερά και έχει λάβει τη Γαλάζια Σημαία.

Με τις ανέσεις που προσφέρει και την εξαιρετική τοποθεσία του, το JetGreece - Captain Nick's House αποτελεί την τέλεια επιλογή για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τις ομορφιές της περιοχής και να έχουν εύκολη πρόσβαση στην εκδήλωση.

Σας περιμένουμε στη Μικρά Μαντίνεια για μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη παράδοση, γεύσεις και διασκέδαση!