Ζ
|
-
την παρασκευή γλυκών και παρασκευασμάτων που έχουν ως βάση την ζάχαρη,
-
την παρασκευή γλυκών ως πρώτη ύλη (πχ. κρέμες και ζύμες ζαχαροπλαστικής) για την κατασκευή στην συνέχεια άλλων γλυκισμάτων και αρτοσκευασμάτων (π.χ ζύμες
κρουασάν, ντόνατς, τάρτες κά)
- καθώς και όλες τις
παρασκευές που ετοιμάζονται σε μπουφέδες καθώς και
- επίσης επιβλέπει την
οργάνωση και διαχείριση εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής ή τμήματος ζαχαροπλαστείου ξενοδοχείου ή επιχείρησης
ζαχαροπλαστείου, ή αρτοζαχαροπλαστείου και κέτερινγκ.
Η ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΌ ΣΚΟΠΟ
ΟΣΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΛΕΤΗ ΑΣ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΙΝΩΜΕΝΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΖΑΧ/ΚΗΣ
ΛΙΑΚΕΑ ΕΛΕΝΗ - ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ