Γυναικεία τα Τουριστικά Θέλγητρα

Αφροδίτη
Τα γυναικεία στήθη, αποτελούν σύμφωνα με δημοσίευση στη γερμανική Bild, ένα ισχυρό κίνητρο για την επιλογή του τόπου διακοπών. Στην εφημερίδα, μάλιστα γίνεται  μια γεωγραφική κατανομή  στον παγκόσμιο χάρτη , με παραστατική απεικόνιση των περιοχών, ανάλογα με το μέγεθος. Ο καταμερισμός έχει γίνει σε  5 μεγέθη  τα οποία συνοπτικά και  κατά σειρά προτεραιότητας, βρίσκονται στις εξής περιοχές :
1.   Βόρειες σιβηρικές και σκανδιναβικές χώρες
2.   Αμερική
3.   Μεσογειακές χώρες, καναδάς, Αυστραλία
4.   Αφρική , Ασία
5.   Κίνα, Ιαπωνία

Η κατάταξη αυτή θα διευκολύνει, σύμφωνα με την εφημερίδα, τον αντρικό πληθυσμό, ο οποίος δυσκολεύεται να αποφασίσει για τον τουριστικό προορισμό.

ΣΚΕΨΕΙΣ

Οι ρωσίδες, είναι αυτές που έρχονται πρώτες στην κατάταξη. Η Ελλάδα και η Κύπρος  βρίσκονται μόλις στην μέση. Φυσικά, αυτό δεν είναι καθόλου ανησυχητικό. Εδώ και δεκαετίες, η Ελλάδα βρίσκεται  στους 10 καλύτερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως και ....με διαφορά στήθους!
-Λέτε, λοιπόν οι προτιμήσεις των τουριστών να μην εξαρτώνται μόνο από τον πολιτισμό και τα φυσικά θέλγητρα της χώρας;
-Μήπως υπάρχει και κάτι άλλο που μέχρι τώρα οι μάρκετερς δεν έχουν δώσει την δέουσα σημασία; -Επιπλέον στην Ελλάδα, μπορεί ο καθένας να ικανοποιήσει και άλλα γούστα, μιας και ως σταυροδόμι των λαών ο καθένας μπορεί να  βρει και  όλες τις φυλές του κόσμου!
- Αναμένουμε λοιπόν, περισσότερες μελέτες επί του θέματος!
-Αχ, Αφροδίτη!

(πηγή για την κατάταξη  : (http://www.bild.de/ratgeber/2012/brust/busen-weltkarte-russland-skandinavien-ueber-d-koerbchen-23808826.bild.html)